Suriyeli Öğrencilerin Türk Eğitimine Entegrasyonu Projesi Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

19.10.2022 120

Erasmus+ kapsamında  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Suriyeli Öğrencilerin Türk Eğitimine Entegrasyonu Projesi yapılan/yapılacak yaygınlaştırma çalışmalarıyla tüm hızıyla devam etmektedir.

Projenin yaygınlaştırılması amacıyla ''Öğretmenlere verilen eğitimler  esnasında öğretmenlerin eğitim öncesi ve eğitim sonrası kamptan gelen öğrencilere karşı tutum ve gözlemledikleri sorunlarla ilgili görüşleri'' için  toplam 30 görüş toplanmış ve bu görüşlerle ilgili yapılan söyleşiler sonucunda ''Yabancı uyruklu öğrencilerin yaşadıkları zorluklarının sadece akademik anlamda değil bütün hayatlarıyla ele alınması gerektiği'' görüşü benimsenmiş olup; okullarda yapılan çalışmalar hakkında öğretmenlerimiz tarafından yapılan etkinlikler sunulmuştur.

19-10-202219-10-202219-10-202219-10-2022